OGŁOSZENIE O KONKURSIE OFERT

OGŁOSZENIE O KONKURSIE OFERT NA PRZYZNANIE WYŁĄCZNOŚCI OBSŁUGI GASTRONOMICZNEJ PODCZAS Festynu wiejskiego z okazji Dnia Łącka w dniu 07 lipca 2018 r.

  1. ORGANIZATOR - Stowarzyszenie na Rzecz Rozwoju Wsi Łącko oracz Sołectwo Łącko
  2. ZAKRES I MIEJSCE OBSŁUGI - Wyłoniony w konkursie Wykonawca wybrany do zawarcia umowy zobowiązany jest do zapewnienia obsługi gastronomicznej na wyżej wymienionej imprezie w sposób zapewniający sprawną obsługę uczestników imprezy.

07.07.2018 r. w godz. 11.00 – 02.00 /zabezpieczenie miejsc siedzących w ilości 10 zestawów ława, stół , parasol. (Podczas imprezy: występy art., turniej drużynowy o Puchar Sołtysa Łącko, zabawa taneczna.)

III. W zakres obsługi wchodzi: 1) Dystrybucja piwa (po uprzednim uzyskaniu zezwolenia na sprzedaż napojów alkoholowych w Urzędzie Gminy) w kubkach plastikowych o pojemności nie mniejszej niż 0,5 l.; 2) Przygotowanie i sprzedaż potraw zgodnych z plenerowym charakterem imprezy; 3) Sprzedaż napojów bezalkoholowych; 4) Sprzedaż lodów i słodyczy.; 5) Wyłączność nie obejmuje drobnego handlu spożywczego, typu: wata cukrowa, kukurydza prażona oraz sprzedaży „produktu regionalnego i tradycyjnego” stowarzyszenia; 6) Utrzymanie porządku i czystości w obrębie działania usługi gastronomicznej, w tym uprzątnięcie po zakończeniu imprezy – nie później niż do godz. 12.00 dnia następnego.

Miejsce obsługi : Plac przy jeziorze Mileno w Łącku.

Na dystrybucję produktów, o których mowa w pkt. 1 - 4 wyłoniony w konkursie Wykonawca otrzyma od Organizatora wyłączność. Ceny sprzedawanych produktów ustala Wykonawca na własną odpowiedzialność i ryzyko w kwotach nie wyższych jak w złożonej ofercie.

III. WYBÓR OFERT

Wykonawca, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą powiadomiony zostanie telefonicznie i zaproszony do zawarcia umowy w terminie i miejscu wskazanym przez Organizatora. W przypadku nie przystąpienia do zawarcia umowy zgodnej z załączonym projektem, Organizator zaproponuje zawarcie umowy kolejnemu Wykonawcy, który zaproponował najkorzystniejszą ofertę.

  1. PROCEDURA

4.1 Tryb udzielenia zamówienia – konkurs ofert.

4.2 Kryteria oceny ofert:

  • opłata za wyłączność handlu: 1 – 3 pkt.
  • Zawartość menu: 1 – 8 pkt.
  • Proponowana kwota darowizny na rzecz Stowarzyszenia - płatna przed podpisaniem umowy na konto Stowarzyszenia 1-3 pkt

Najwyższa możliwa ocena – 14 pkt.

4.3 Termin i miejsce składania ofert : do 24 maja 2018 r., listownie na adres Stowarzyszenia (88-170 Pakość, Łącko 51) lub e-mailem na adres soltys@wieslacko.pl

Komentarze

Warto przeczytać